Rólunk

Köszöntjük Önt a bioesnatur.hu webáruházban!  

Az oldalt azért hoztuk létre, mert szeretnénk magyar biogazdák termékeit eljuttatni az ország valamennyi területére. Személyes és ingyenes házhoz szállítás útján Székesfehérvárra, csomagként az ország egész területére.

A biopiac régi és rendszeres vásárlóiként tudjuk, hogy milyen jó érzés megbízható termelőktől friss, ízletes, egészséges termékekhez hozzájutni. Úgy gondoljuk, hogy sokaknak nincs lehetősége heti rendszerességgel eljutni valamelyik magyarországi biopiacra, holott az ott fellelhető bio élelmiszereket szívesen fogyasztanák. A bioesnatur.hu erre kínál megoldást.

A termékek kiválasztásánál fontosnak tartottuk, hogy azok olyan magyar termelőktől származzanak, akik hosszú ideje biogazdálkodást folytatnak. A bioesnatur.hu webshopban megjelenő termékek többsége bio növényi alapanyagok felhasználásával készült, tartósítószer-, adalékanyag- és ízfokozó mentes, eredetüket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrizte.

Az egyes termékeinknél rövid leírást is talál arról, hogy azok milyen pozitív hatással vannak az emberi szervezet működésére, milyen vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat tartalmaznak.

A kínálatunkat a gazdasági évnek (idényjellegű termékek) és az Vásárlók igényeinek megfelelően fokozatosan bővítjük.

Reméljük, az oldalt hasznosnak találja, és hamarosan Önt is vásárlónkként üdvözölhetjük.

 

A bioesnatur.hu szerkesztői

 

Telekocsizz Oszkárral a magyar telekocsi rendszerrel! - www.oszkar.com