Felhasználási feltételek

I. Regisztráció

II. A vásárlás lépései

III. Szállítás

IV. Elállás joga

 

Kedves Vásárlónk!

Ahhoz, hogy a bioesnatur.hu webáruházban vásárolni tudjon, egy egyszerű regisztrációra van szükség.

I. Regisztráció

Kérjük, hogy a képernyő jobb felső sarkában klikkentsen a regisztráció szóra.

Ahogy az adatvédelmi tájékoztatóban jeleztük, ahhoz, hogy a megrendeléseiket fogadni és teljesíteni tudjuk, néhány adatuk megadására szükségünk van. Ezek a következők:

Ezek megadását követően kérjük, hogy találjon ki egy jelszót, amellyel beléphet az oldalra, majd kérjük, hogy ezt a jelszót erősítse meg.

A regisztráció során lehetősége van feliratkozni a hírlevelünkre is.

A regisztráció véglegesítése előtt kérjük, hogy olvassa el, és fogadja el az adatvédelemmel kapcsolatos tájékoztatónkat.

A sikeres regisztráció esetén a megadott e-mail címre elektronikus visszaigazolást kap, és eléri a webáruház szolgáltatásait.

Belépés:

A regisztrációt követően az e-mail címe és a jelszava megadásával tud belépni a bioesnatur.hu oldalra, ahol a következő lehetőségek közül választhat:

 

II. A vásárlás lépései

  1. A baloldali, vagy a felső menüsorban kattintson rá egy termékkategóriára (pl. mézek). Ekkor megkapja a kategóriában található termékek listáját. A termékekre kattintva rövid leírást olvashat az egyes árukról, megjelölve az áru termelőjét, árát és kiszerelését. Az áraink bruttó árak.
  2. Ha egy terméket meg szeretne vásárolni, akkor kattintson a Kosárba gombra, ezzel a termék bekerül az ön virtuális bevásárlókosarába.
  3. Ha befejezte a vásárlást, akkor válassza ki a jobb felső sarokban a Kosár menüpontot, így áttekintheti, hogy milyen termékeket választott ki, azokat módosíthatja. Áttekintheti a termékek árait, és a vásárlás végösszegét.
  4. Ha úgy gondolja, hogy befejezte a vásárlást, akkor kattintson a Pénztár gombra. Itt a következőket kell tennie:

5. A megrendeléséről a regisztrációkor megadott e-mail címre  a rendszer automatikus elektronikus visszaigazolást küld.

6. A szállítás várható időpontjáról e-mailben értesítjük.

 

III. Szállítási információk

A termékeket általában a megrendelést követő 3-4 munkanapon belül tudjuk szállítani. Esetenként -pl. a nagyobb termékcsaládoknál (pl. Bio Berta, Naturgold termékek)- előfordulhat néhány nappal hosszabb szállítási idő is. A szállítás várható időpontjáról e-mailben értesítjük.

A szállítás három módon lehetséges: területileg korlátozott díjtalan házhoz szállítással, postai csomagként, valamint futárszolgálat útján történő kézbesítéssel.

1. Ingyenes házhoz szállítás

A szállítás díjtalan Székesfehérvár területén. Házhoz szállítás esetén a fizetés történhet készpénzben a termék átadásakor, illetve a házhoz szállítást megelőzően banki átutalással.

2. Postai csomag

Fizetési mód postai úton történő szállítás esetén:

Banki átutalás

Kérjük, hogy a vásárlás végösszegét utalja el a 10300002-10552737-49020014 bankszámlaszámra, a közleményben pedig tüntesse fel megrendelése számát, melyet a rendelést visszaigazoló e-mailben megtalál. A vételár megérkezését követően -melyről e-mailes visszaigazolást küldünk- a termékeket postázzuk.

A postai úton történő szállítás díjai előre utalással történő fizetéssel:                          

                                     0-99 g                           590,-                       

                                     100-249 g                     670,-                       

                                     250-499 g                     895,-                       

                                     500-1000g                   1250,-                

 

3. Futárszolgálat útján történő szállítás

Fizetési módok futárszolgálattal történő szállítás esetén:

a.) Banki átutalás

Kérjük, hogy a vásárlás végösszegét utalja el a 10300002-10552737-49020014 bankszámlaszámra, a közleményben pedig tüntesse fel megrendelése számát, melyet a rendelést visszaigazoló e-mailben megtalál. A vételár megérkezését követően -melyről e-mailes visszaigazolást küldünk- a csomagot átadjuk a futárnak.

b.) Utánvétel

A megrendelt termékek vételárát és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak is fizetheti.

 

Futárszolgálattal történő szállítás díjai:        Átutalás                Utánvét

                                      1199 g- ig                                            950,-                           1190,-

                                    1200- 2000g                                   1350,-                       1450,-

                                     2001- 20 000g                               1590,-                      1690,-

                                     20 001-40 000g                             1500,-                      1500,-

 

Amennyiben a szállítással kapcsolatban további kérdésük, vagy egyedi igényük merülne fel, kérjük, jelezzék az info@bioesnatur.hu e-mail címen, vagy a +36-30-251-6308- as telefonszámon munkanapokon 9-17 óra között.

 

IV. Elállás joga

A fogyasztó a már létrejött szerződést egyoldalúan, a szerződés megkötésére visszaható hatállyal megszüntetheti. Az elállási jog indoklási kötelezettség és feltétel nélkül gyakorolható.

Elállás esetén az eladó a vételárat és a szállítási költséget is köteles visszatéríteni. A fogyasztó köteles a visszaszolgáltatni a megrendelt árucikket. A termék visszaküldésének költségét a fogyasztó viseli.

A fogyasztó a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül, indoklás nélkül élhet elállási jogával. Írásban történő elállás esetén elegendő a nyolc munkanapos határidőn belül az elállásról szóló nyilatkozatot az eladó részére elküldeni.

Az eladó a fogyasztó elállását követően legkésőbb 30 napon belül köteles visszatéríteni a vásárló által megfizetett összeget.

Elállás esetén az eladó követelheti a fogyasztótól azon kárának megtérítését, mely a termék nem rendeltetésszerű használata miatt keletkezett.

 

 

Készítette: OpenCart Magyarország
Bioesnatur.hu © 2019