Felhasználási feltételek

I. Regisztráció

II. A vásárlás lépései

III. Szállítás

IV. Elállás joga

 

Kedves Vásárlónk!

Ahhoz, hogy a bioesnatur.hu webáruházban vásárolni tudjon, egy egyszerű regisztrációra van szükség.

I. Regisztráció

Kérjük, hogy a képernyő jobb felső sarkában klikkentsen a regisztráció szóra.

Ahogy az adatvédelmi tájékoztatóban jeleztük, ahhoz, hogy a megrendeléseiket fogadni és teljesíteni tudjuk, néhány adatuk megadására szükségünk van. Ezek a következők:

 • Név;
 • E-mail (Kérjük, olyan e-mail címet adjon meg, melyenek tartalmát rendszeresen olvassa. A szállítás várható időpontjáról e-mailben értesítjük. Kérjük, ha a megrendelés során gmail-es e-mail címet adtak meg, a kéretlen levelek mappa tartalmát is ellenőrizzék, mert előfordulhat, hogy a rendszer abba átteszi a leveleinket.)
 • Telefon:

 • Cím \ számlázási cím.

Ezek megadását követően kérjük, hogy találjon ki egy jelszót, amellyel beléphet az oldalra, majd kérjük, hogy ezt a jelszót erősítse meg.

A regisztráció során lehetősége van feliratkozni a hírlevelünkre is.

A regisztráció véglegesítése előtt kérjük, hogy olvassa el, és fogadja el az adatvédelemmel kapcsolatos tájékoztatónkat.

A sikeres regisztráció esetén a megadott e-mail címre elektronikus visszaigazolást kap, és eléri a webáruház szolgáltatásait.

Belépés:

A regisztrációt követően az e-mail címe és a jelszava megadásával tud belépni a bioesnatur.hu oldalra, ahol a következő lehetőségek közül választhat:

 • vásárlás;
 • belépési adatok megváltoztatása;
 • jelszó megváltoztatása;
 • számlázási adatok módosítása;
 • kívánságlista;
 • az eddigi rendelésk megtekintése;
 • letöltések;
 • tranzakciók áttekintése;
 • le\feliratkozás hírlevélre;
 • kijelentkezés.

 

II. A vásárlás lépései

 1. A baloldali, vagy a felső menüsorban kattintson rá egy termékkategóriára (pl. mézek). Ekkor megkapja a kategóriában található termékek listáját. A termékekre kattintva rövid leírást olvashat az egyes árukról, megjelölve az áru termelőjét, árát és kiszerelését. Az áraink bruttó árak, a megjelölt súly a termék tiszta tömegét jelöli, a csomagolás tömegét nem tartalmazza.
 2. Ha egy terméket meg szeretne vásárolni, akkor kattintson a Kosárba gombra, ezzel a termék bekerül az ön virtuális bevásárlókosarába.
 3. Ha befejezte a vásárlást, akkor válassza ki a jobb felső sarokban a Kosár menüpontot, így áttekintheti, hogy milyen termékeket választott ki, azokat módosíthatja. Áttekintheti a termékek árait, és a vásárlás végösszegét.
 4. Ha úgy gondolja, hogy befejezte a vásárlást, akkor kattintson a Pénztár gombra. Itt a következőket kell tennie:
 • Számlázási adatok megadása: itt alapértelmezettként a regisztrációkor megadott számlázási címe jelenik meg, de lehetősége van új számlázási címet is megadni.
 • Szállítási adatok megadása: itt alapértelmezettként a regisztrációkor megadott szállítási címe jelenik meg, de lehetősége van új szállítási címet is megadni.
 • Szállítási módok: futárszolgálattal történő kézbesítés. Ebben a menüpontban lehetősége van külön megjegyzést, kérést írni a megrendeléshez, és a felhasználási feltételek elfogadását is itt kérjük Öntől.
 • Fizetési módok: futárszolgálattal történő szállítás esetében választhatja a banki átutalást és az utánvételes fizetést. Banki átutalás esetében kérjük, hogy a vételárat és a postai díjat a megrendelést követően utalja át. A befizetett összeg megérkezését követően -melyről minden esetben e-mailes visszaigazolást küldünk- postázzuk a megrendelt termékeket.
 • Rendelés véglegesítése.

5. A megrendeléséről a regisztrációkor megadott e-mail címre a rendszer automatikus elektronikus visszaigazolást küld.

6. A szállítás várható időpontjáról e-mailben értesítjük.

 

III. Szállítási információk

A termékeket általában a megrendelést követő 3-4 munkanapon belül tudjuk szállítani. Esetenként -pl. a nagyobb termékcsaládoknál (pl. Bio Berta, Naturgold termékek)- előfordulhat néhány nappal hosszabb szállítási idő is. A szállítás várható időpontjáról e-mailben értesítjük.

 

Futárszolgálat útján történő szállítás

Fizetési módok futárszolgálattal történő szállítás esetén:

a.) Banki átutalás

Kérjük, hogy a vásárlás végösszegét utalja el a 12023204-01508989-00100007-es (Raiffeisen Bank) bankszámlaszámra, a közleményben pedig tüntesse fel megrendelése számát, melyet a rendelést visszaigazoló e-mailben megtalál. A vételár megérkezését követően -melyről e-mailes visszaigazolást küldünk- a csomagot átadjuk a futárnak.

b.) Utánvétel

A megrendelt termékek vételárát és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak is fizetheti.

 

Futárszolgálattal történő szállítás díjai:        Átutalás                Utánvét

                                      1199 g- ig                                            950,-                           1300,-

                                    1200- 2000g                                   1350,-                       1550,-

                                     2001- 20 000g                               1590,-                      1750,-

                                     20 001-40 000g                             1500,-                    

 

Amennyiben a szállítással kapcsolatban további kérdésük, vagy egyedi igényük merülne fel, kérjük, jelezzék az info@bioesnatur.hu e-mail címen, vagy a +36-30-251-6308- as telefonszámon munkanapokon 9-17 óra között.

 

IV. Elállás joga

A fogyasztó a már létrejött szerződést egyoldalúan, a szerződés megkötésére visszaható hatállyal megszüntetheti. Az elállási jog indoklási kötelezettség és feltétel nélkül gyakorolható.

Elállás esetén az eladó a vételárat és a szállítási költséget is köteles visszatéríteni. A fogyasztó köteles a visszaszolgáltatni a megrendelt árucikket. A termék visszaküldésének költségét a fogyasztó viseli.

A fogyasztó a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül, indoklás nélkül élhet elállási jogával. Írásban történő elállás esetén elegendő a nyolc munkanapos határidőn belül az elállásról szóló nyilatkozatot az eladó részére elküldeni.

Az eladó a fogyasztó elállását követően legkésőbb 30 napon belül köteles visszatéríteni a vásárló által megfizetett összeget.

Elállás esetén az eladó követelheti a fogyasztótól azon kárának megtérítését, mely a termék nem rendeltetésszerű használata miatt keletkezett.


 

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.
Készítette: OpenCart Magyarország
Bioesnatur.hu © 2018