Bio vörös szőlőmag őrlemény 50g

Bio vörös szőlőmag őrlemény 50g
Gyártó: Kovács László biotermelő
Cikkszám: Bio vörösszőlőmag por
Fogyasztói ár: 745 Ft
Db:  
   - VAGY -   

Szárított bio vörös szőlőmag őrlemény 50g

Összetevő: 100% őrölt bio vörös szőlőmag (néró szőlőből)

A kínálatunkban megtalálható őrlemények vegyszermentes termesztésből származó növényekből, kíméletes eljárással készülnek, mentesek minden hozzáadott anyagtól.

Az idei termésből készült őrlemény kapható.

Az őrlemények fogyasztásával a növényekben található vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, egyéb, a szervezet számára értékes hatóanyagok természetes formában jutnak szervezetünkbe, így hatékonyabban járulhatnak hozzá egészségünk megőrzéséhez, a betegségek gyógyításához.

 

Fogyasztása: egy teáskanálnyi vörös szőlőmag őrleményt egy kis folyadékba (víz, gyümölcslé) keverve fogyasszunk, majd 2-3 dl folyadékot igyunk meg. Egy teáskanálnyi őrlemény kb.4g, így egy csomag vörös szőlőmag őrlemény 10-12 napi mennyiséget tartalmaz. Többféle őrlemény összekeverésével természetes multivitamin készítményt fogyaszthatunk. Az őrleményeket ajánlott száraz, hűvös, sötét helyen, jól lezárva tárolni.

Vörös szőlőmag por

A vörös szőlő magjában igen sok flavonoid, vagyis olyan növényi antioxidáns van, ami megvédi a sejteket a szabadgyökök károsító hatásaitól. Vízben és zsírban oldódó alkotórészeket egyaránt tartalmaz. A sejthártyán áthatolva az egész szervezetben képes kifejteni antioxidáns hatásást. Azon ritka anyagok egyike, amely képesek áthatolni a vér- agy gáton, így védi az agysejteket a károsító hatásoktól.

A szőlőmag javítja az erek állapotát, így csökkentheti a szívbetegségek és az agyvérzés kockázatát. Erősíti a hajszálereket, fokozza a véráramlást, ezért hatásos visszértágulat és az érszűkületből eredő lábfájás esetén, valamint más érrendszeri megbetegedésekben. Mérsékelheti a cukorbetegség szövődményeként kialakuló idegkárosodás (diabéteszes neuropátia) okozta tüneteket, vagyis a zsibbadást és a bizsergést a végtagokban.

Jól alkalmazható a szem védelmére, szembetegségek megelőzésére és kiegészítő kezelésére. Egyaránt ajánlott a sárgafolt betegsége (macula degeneráció) és szürkehályog ellen- e két betegség az időskori látáscsökkenés és vakság leggyakoribb oka. Hasznos lehet azok számára is, akik sokat dolgoznak számítógéppel, különösen akkor, ha nem sugárzásmentes laptopmonitort, hanem hagyományos katódsugaras képernyőt használnak.

Alkalmazható kötőszöveti betegségek esetén. Védi és erősíti a bőr kollgénjét.

Az allergiás tüneteket is enyhíthetjük vele, mert gátolja a hisztamin termelődését. (A fokozott hisztamintermelés váltja ki az allergiás reakciókat.)

(Összegyűjtötte: Kovács László biogazda)

Készítette: OpenCart Magyarország
Bioesnatur.hu © 2019